MOŽE MU BITI KĆI: David Guetta ljubi 24 godine mlađu

Jedan od najuspješnijih i najpopularnijih svjetskih DJ-eva David Guetta snimljen je dok je uživao na plaži u Miamiju i razmjenjivao nježnosti sa svojom djevojkom Jessicom Ledon, koja je od njega mlađa 24 godine.

  • Show

  • 11. Apr. 2021  12. Apr. 2021

  • 0

Par je bio sjajno raspoložen, a mnogi su ih zapazili i divili se njihovim atraktvnim pojavama i isklesanim tijelima.  Jessica (29) pokazala je zamamne obline u bikiniju s tangama, a David (53) se pohvalio isklesanim torzom kojeg krase jasno definirani mišići..

Oni su u sretnoj ljubavnoj vezi posljednjih nekoliko godina, a navodno je upravo zgodna manekenka bila razlog zbog kojeg se David razveo od bivše supruge Cathy Lobe 2014. godine s kojom je u braku proveo više od dvadeseet godina, i s kojom je dobio dvoje djece. 

Par svaki slobodni trenutak provodi zajedno, a iako se šuškalo da su i zaručeni, to zasad još nisu potvrdili.

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...