OVO JE SAVRŠENO: Lejla Filipović u kaputu koji pokazuje dašak romantike (FOTO)

Pravo proljetno vrijeme još nam nije stiglo pa, u skladu s tim, biramo i odjevne kombinacije. Kaputi su i dalje u opticaju, ali ipak laganiji modeli od onih koje nosimo zimi.

  • Žena

  • 12. Apr. 2021  12. Apr. 2021

  • 0

Savršeni kaput za proljeće nosi i Lejla Filipović, koja je za svoj vikend-outfit odabrala kaput s domaćim potpisom.

Modne kombinacije Lejle Filipović uvijek imaju i dašak romantike pa je tako za svoj posljednji stajling Lejla izabrala crvenu vesticu s gumbima u obliku srca. Nosila ju je uz svijetlosive traperice tričetvrt duljine i upečatljive lakirane gležnjače u crvenoj boji s patentnim zatvaračem s prednje strane i izraženim špicom, piše Zadovoljna.hr.

Sjajan outfit dodatno je podigao karirani kaput hrvatskog brenda Mommy's garden, model zvan Paris. Kaput u zeleno-smeđoj, crnoj i crvenoj boji osvaja na prvi pogled, a ima i vrlo efektan detalj u obliku zanimljivih pojaseva na rukavima na kojima piše ime brenda.

- U bojama jeseni... Čekajući pravo proljeće - napisala je Lejla Filipović uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...