JE LI OVO MOGUĆE: Stadion Koševo uskoro postaje vlasništvo FK Sarajevo?

Fudbalski klub Sarajevo postigao je dogovor s Opštinom Centar po pitanju stadiona Koševo, saznaje portal "Sport1".

  • Sport

  • 13. Apr. 2021  14. Apr. 2021

  • 0

Pregovori koji su ranije donijeli određene rezultate posljednjih dana su intenzivirani, pa je došlo i do konačnog dogovora. Kako saznaje portal "sport1", ova odluka bi trebala zvanično biti objavljena sutra, te je ostalo još da Opštinsko vijeće usvoji ono što su dogovorili načelnik Opštine Srđan Mandić i njegovi saradnici sa jedne i čelnici kluba sa Koševa, sa druge strane.

Do kraja mjeseca bit će održana sjednica Opštinskog vijeća na kojoj će ova saradnja dobiti i zvaničnu podršku svih opštinskih organa. Ako sve prođe kako je planirano, gradski derbi sa Željezničarom, koji je na programu 1. maja, Sarajevo bi odigralo na stadionu Koševo, po prvi put kao vlasnici stadiona.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...