BRAZZO SALIHAMIDŽIĆ JE GLAVNI "KRIVAC": Trenera Bayerna nakon ispadanja iz Lige prvaka dočekalo nezgodno pitanje...

Budućnost Hansija Flicka na klupi Bayerna iz Minhena pod velikim je upitnikom.

  • Sport

  • 14. Apr. 2021  14. Apr. 2021

  • 0

Dugo se već govori o njegovom odlasku s klupe bavarskog velikana, a o tome se govorilo i nakon ispadanja njemačkog šampiona od PSG-a u četvrtfinalu Lige prvaka.

Flick je ponovio da ne želi previše pričati o toj temi.

"Morate poštovati to kada kažem da ne želim više pričati o toj temi. Stvari su jasne, imam ugovor s Bayernom, a vi uvijek pitate šta će biti u budućnosti", rekao je Flick i nastavio:

"Uvijek razmišljam o onome što slijedi, jer za mene je uspjeh stalni proces. Razmišljam kako će se stvari razvijati, o novim izazovima i kako im pristupiti. Imam, naravno, svoje ideje o svemu", rekao je Flick.

Na kraju je dodao:

"Moja porodica je uvijek uz mene bez obzira na to kakva odluka bude, odnosno hoću li biti ovdje ili ne."

No, svima je jasno da trener Bayerna odlazi s klupe Bavaraca.

Poslije meča na Parku prinčeva, legendarni Lothar Matthaeus, govoreći za njemački "Sky", poručio je da Flick odlazi na kraju sezone.

"Hansi Flick će otići na kraju sezone. Već postoje ponude Njemačkog nogometnog saveza i on će preuzeti reprezentaciju, a Bayern radi na tome da za trenera dovede Juliana Nagelsmanna", poručio je legendarni Nijemac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...