ŠOKANTNI SNIMCI S LICA MJESTA: Pucnjava u skladištu "Fedexa", sumnja se na masovnu likvidaciju

Američki mediji jutros javljaju o pucnjavi u pogonima američke kompanije za kurirske usluge "Fedex" u saveznoj državi Indianapolis, koja se dogodila u četvrtak navečer.

  • Hronika

  • 16. Apr. 2021  16. Apr. 2021

  • 1

List "Indianapolis Star" javlja da je policija pronašla nekoliko žrtava u skladištu kompanije u blizini aerodroma. Policija je na pressici izvijestila da je napadač oduzeo sebi život te da je prošla opasnost za zajednicu.

Zasad nema pojedinosti o stradalim građanima.

Videosnimci sa mjesta incidenta prikazuju policijsku traku na parkingu objekta "Fedexa", piše AP.

- Vidio sam muškarca s nekakvom automatskom puškom, pucao je na otvorenom - izjavio je Jeremiah Miller, koji se zatekao u blizini.

Lokalni WRTV izvijestilo je da je bilo "više žrtava", te da se radi o "incidentu s masovnim žrtvama".

List Indianapolis Star javlja da je policija pronašla nekoliko žrtava u skladištu tvrtke u blizini zračne luke. I lokalni WRTV izvijestilo je da je bilo “više žrtava”, te da se radi o “incidentu s masovnim žrtvama”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...