"ZOVITE ME LAŽOVOM AKO...": Pogledajte kako je Aleksandar Vučić prevario Senada Hadžifejzovića

Početkom marta, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je u službenoj posjeti Sarajevu.

  • Mini market

  • 16. Apr. 2021  16. Apr. 2021

  • 6

Tada je Aleksandar Vučić obećao Senadu Hadžifejzoviću, voditelju i vlasniku televizije Face TV, da će mu ekskluzivno dati intervju iz Beograda najkasnije do 15. aprila.

Kao i obično, slagao je.

- Puštajte svaki dan da sam lažov ako ne bude - dodao je Vučić.

Hadžifejzović, koji je tada radio intervju s Vučićem, koji je izazvao priličan broj reakcija u regionu, izjavio je da je Vučić bio otvoren tokom intervjua, da ga je iznenadio donekle te da misli da je bio hrabar, jer se zna da ne daje intervjue novinarima koji će ga svašta pitati.

- Na onim pitanjima na kojima je izbjegavao odgovor, nisam insistirao što zbog ograničenog vremena intervjua (bilo je planirano desetak minuta najave i pretvorilo se u efektnih pola sata "pravog" intervjua), zbog tog "velikog intervjua uživo", koji je obećao do 15. aprila u Beogradu. Imam ga kada pitati. Taj veliki intervju dogovaramo već dvije godine - rekao je Hadžifejzović.

Kao što iskustvo i praksa pokazuju, pouzdati se u riječ Aleksandra Vučića prilično je problematično. Kako je danas 16. april, a Vučić je sam rekao da, ako ne ispuni obećanje, da mogu da ga nazivaju lažovom, pošto se intervju nije dogodio, onda je Vučić - LAŽOV!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...