A ZA RUČAK PILETINA SA PAPRIKAMA: I ne zaboravite...

...šampinjone.

  • Gastro

  • 16. Apr. 2021  16. Apr. 2021

  • 0

SASTOJCI:

200 g pilećeg bijelog mesa (obrok za dvije osobe)

200 g šampinjona

100 g brokula

pola svježe ili zamrznute paprike

3 struka mladog crnog luka

so

biber

PRIPREMA:

1. Piletinu dinstajte na luku, a zatim dodajte isjeckane šampinjone.

2. U to stavite papriku isjeckanu na štapiće, koja se ne dinsta dugo, jer je ima malo i praktično dolazi kao začin.

3. Obarene brokole dodajte u jelo, a prije toga možete da ih izgnječite ili ostavite u komadu, stvar je ukusa.

4. Preko jela isjeckajte mladi luk.

Prijatno! :)

(SB/NN) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...