ANGELINA JOLIE U LEŽERNOM IZDANJU: Na nogama je imala natikače koje ne bi odobrio niti jedan ortoped (FOTO)

Glumica i rediteljica Angelina Jolie uputila se u kupovinu sa svojom kćerkicom, 12-godišnjom Vivienne Marcheline. Posjetile su nekoliko trgovina, a kući su se na kraju vratile s buketima prekrasnog cvijeća.

  • Žena

  • 16. Apr. 2021  16. Apr. 2021

  • 0

Za ležerni izlazak Angelina je odabrala kombinaciju u kakvoj je često viđamo. Običnu dugačku crnu haljinu malo šireg kroja i bez rukava kombinirala je s crnim blejzerom i natikačama.

Slavna ljepotica u privatno vrijeme gotovo nikad ne nosi obuću s visokim potpeticama i preferira modele cipela ravnih potplata.
Upravo su takve i njezine natikače koje ne bi odobrio niti jedan ortoped.

Naime, poznato je da je ovako ravna obuća štetna za naša stopala u istoj mjeri kao i vrtoglavo visoke potpetice, piše Zadovoljna.hr.

Cipele potpuno ravnih potplata ne pružaju nikakvu potporu peti i zbog toga se u roku od samo dvije sedmice svakodnevnog nošenja takve obuće mogu pojaviti ozbiljni bolovi u nogama zbog naprezanja Ahilove tetive i stražnjih mišića u listovima.

Angelina Jolie preferira obuću ravnih potplata Angelina Jolie preferira obuću ravnih potplata (Foto: Profimedia)

Međutim, ravne natikače poput Angelininih vrlo su popularne bez obzira na to i rado su viđen gost u street style kombinacijama na hrvatskim ulicama.

I dok ih neke dame ne nose upravo zbog zdravstvenih razloga, mnogo je onih koje nemaju nikakav problem s ravnom obućom i obožavaju takve modele.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...