PREMINUO JE DRAGI I SVIMA POZNATI FOTOGRAF: Prijatelji i građani se opraštaju od Ise...

"Dragi prijatelji, napusti nas i naš Foto Iso. Neka mu dragi Allah da lijepi dženet, a porodici sabur", napisao je sinoć Husein Badić.

  • Hronika

  • 17. Apr. 2021  17. Apr. 2021

  • 0

Krajina, a posebno Cazin, obavijena je tugom nakon saznanja da je preminuo omiljeni fotograf, u gradu poznatog kao Foto Iso.

Brojni prijatelji, poznanici i drugi građani se opraštaju od Ise.

“Jako sam tužna. Svi su te voljeli i poštovali zbog tvoje dobre i vesele duše. Prije svega, bio si pravi prijatelj od riječi, ljudina ..uvijek jak, snažan... Svi su te cijenili, voljeli. Za mene si bio i ostat ćeš u mom srcu… Moj dobri, dragi, veseli čika Iso. Mirno plovi po nebu! Kako si znao reći: 'Odoh ja u vječna lovišta! Amin!”, napisala je Larisa Lojić. 

"Dragi prijatelji, napusti nas i naš Foto Iso. Neka mu dragi Allah da lijepi dženet, a porodici sabur", napisao je sinoć na svom FB profilu Husein Badić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...