ĆOSIĆ GLUMI DODIKA: "NATO je inscenirao zločine na Markalama da bi bombardovao srpski narod"!

Ćosić je na tribini, koju je u Bratuncu večeras organizovalo Udruženje građana “Istočna alternativa” povodom 22 godine od NATO bombardovanja Srbije i 26 godina od bombardovanja Republike Srpske, istakao da se ne smije zaboraviti tri hiljade srpskih žrtava i 130 milijardi dolara štete koju je NATO počinio Srbiji.

  • Društvo

  • 17. Apr. 2021  

  • 5

– A ne smije se zaboraviti da je NATO inscenirao zločine na sarajevskim Markalama i Račku na Kosovu da bi bombardovao srpski narod i ovakva podsjećanja treba organizovati posebno za mlade naraštaje – poručio je Ćosić.

Ćosić je rekao da “Istočna alternativa” stalno podsjeća i opominje na ono što se srpskom narodu događalo i što se ne smije zaboraviti.

– I večerašnje podsjećanje na Nato bombardovanje izaziva sjećanje na stravične zločine i žrtve koje je NATO nanio srpskom narodu u Republici Srpskoj 1995. godine i u Srbiji 1999. godine. Srbi su jedini narod koji je dva puta bombardovala ta alijansa i kako pristupiti tom savezu nakon sveg zla koji je nanio našem narodu – upitao je Ćosić.

On je istakao da se još osjećaju posljedice od NATO bombi sa osiromašenim uranijumom po zdravlje ljudi, posebno među bivšim stanovnicima Hadžića koji su preselili u Bratunac, ali i sadašnjem stanovništvu te sarajevske opštine.

                       

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...