VUČIĆ I BRNABIĆ U ČETVRTAK U POSJETI BiH: Sastat će se sa Miloradom Dodikom, ali i sa...

...predsjednicom RS Željkom Cvijanović i premijerom RS Radovanom Viškovićem.

  • Vijesti

  • 19. Apr. 2021  19. Apr. 2021

  • 11

Delegacija Republike Srbije, predvođena predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, boravit će u četvrtak u posjeti entitetu Republika Srpska.

Kako je navjavljeno iz Kabineta predsjednice entiteta RS, tom prilikom bit će održana sjednica Vijeća za saradnju RS i Republike Srbije, koje prati implementaciju Sporazuma o specijalnim i paralelnim vezama entiteta i Srbije, na kome će biti analizirano ostvarenje dosadašnjih zajedičkih projekata i razmotreni planovi o budućim projektima, koji će se realizovati kroz ovaj sporazum.

Tokom posjete manjem bh. entitetu, predsjednik Vučić i premijerka Ana Brnabić sastat će se sa predsjednicom RS Željkom Cvijanović, premijerom RS Radovanom Viškovićem i predsjedavajućim Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom, najavljeno je.

U okviru posjete predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću bit će uručeno priznanje Ključ grada Banje Luke, koje mu je dodijelila Skupština grada Banja Luka, piše "Hayat".

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...