OVO NIJE DOBRO: Novi smrtni slučajevi u sarajevskoj Općoj bolnici...

U posljednja 24 sata u Covid-odjel Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš" na bolničko liječenje su primljena četiri pacijenta, a 15 ih je otpušteno kući.

  • Hronika

  • 21. Apr. 2021  21. Apr. 2021

  • 0

Ukupno su hospitalizirana 103 Covid-pacijenta, od kojih je osam na intenzivnoj njezi, pet je na postintenzivnoj i tri su na neinvazivnoj mehaničkoj ventilaciji.

Nažalost, tokom jučerašnjeg dana tri pacijenta su preminula od posljedica koronavirusa.

U Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš" jučer je bilo ukupno 1.016 pregleda i 5.142 pružene usluge te 12 operacija. Na Odjeljenju za ginekologiju i akušerstvo rođene su tri bebe.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...