APPLEOVO IZNENAĐENJE Stigao je i "blago ljubičasti" iPhone 12

Američki proizvođač je tokom proljetne prezentacije Spring Loaded predstavio još jednu varijantu iPhonea 12 koja, premda ne donosi nikakve tehnološke inovacije, dolazi u novoj, ljubičastoj boji.

  • HiTec

  • 23. Apr. 2021  23. Apr. 2021

  • 0

Apple je mnoge iznenadio izbacivanjem nove boje za iPhone 12 i iPhone 12 mini - ljubičaste. Američki proizvođač primijenio je novi finiš i na nadolazećim iMac računarima te je, čini se, nastoji progurati kao specijalno izdanje već poznatog smartfona.

Riječ je, prema "Vergeu", o blagoj nijansi ljubičaste - nešto slično lavandi. Nedostaje joj crvenilo koje je prepoznatljivo za ljubičastu, što je zanimljivo, ali i očekivano s obzirom na to da se proizvođači smartfona već godinama nadmeću s idejama o "idealnoj" ili "jedinstvenoj" boji svojih najnovijih uzdanica.

Kako god ona izgledala, službeno ime nove boje je jednostavno - ljubičasta.

Ljubičasti iPhone 12 dolazi sa standardnom plejadom značajki, poput vrlo kvalitetnog zaslona, velike brzine, podrške za 5G i s jako dobrim kamerama.

(Tportal)

.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...