"NISAM MOGLA VJEROVATI DA ZAPRAVO PRIČAJU O...": Oprah mjesec dana nakon svega progovorila o Harryju i Meghan

Prije samog intervjua, Oprah je otkrila kako je poslala poruku Meghan i Harryju te ih pitala koja je njihova namjera.

  • Show

  • 26. Apr. 2021  26. Apr. 2021

  • 0

Više od mjesec dana nakon ekskluzivnog intervjua koji su Meghan Markle (39) i princ Harry (36) dali Oprah Winfrey (67), oglasila i sama Oprah.

Oprah Winfrey razgovarala je s novinarkom Nancy O'Dell o intervjuu sa Meghan i princom Harryjem, prenosi "Insider".

- Nisam mogla ni zamisliti da će intervju imati toliki odjek te da će javnost i danas zanimati šta se, zapravo, događa - rekla je Winfrey.

Prije samog intervjua, Oprah je otkrila kako je poslala poruku Meghan i Harryju te ih pitala koja je njihova namjera.

- Kad god radim intervju s nekim, neposredno razgovaram s njim. S njima nisam razgovarala, ali sam im poslala poruku i pitala ih šta žele postići intervjuom. Namjera mi je uvijek bitna. Zajednički cilj bio je ispričati istinu. Oni su željeli ispričati svoju stranu priče - nastavila je Oprah.

Novinarka je zatim pitala Oprah je li bila iznenađena koliko su Meghan i Harry bili otvoreni o svemu što im se događalo.

- Da, bila sam iznenađena. U nekim trenucima nisam mogla vjerovati da, zapravo, pričaju o svemu što im se događalo - rekla je Winfrey te nadodala kako misli da su Markle i Harry bili ti koji su sam intervju učinili važnim.

- Razlog zašto je to bio tako značajan intervju, prije svega, znam postavljati pitanja, kao što ih i vi znate postavljati, svi znamo svoj posao, ali ono što razgovor čini 'moćnim' je kada pored sebe imate nekoga ko želi biti iskren i ranjiv, baš kao što su i oni bili - rekla je Oprah te nadodala kako ona sebi ne prepisuje zasluge za takav intervju sa Meghan i Harryjem.

- Zaslužna sam što sam im postavljala pitanja, ali intervju je bio takav zbog njihovih odgovora i načina na koji su odgovarali - rekla je za kraj ova voditeljica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...