GRAĐANI OGORČENI: Vraćeni iz Zetre, NESTAJE VAKCINA...

Potvrdio je to Arman Šarkić, član Kriznog štaba Ministarstva zdravstva KS.

  • Društvo

  • 27. Apr. 2021  27. Apr. 2021

  • 0

Oni koji se prethodno nisu prijavili za vakcinaciju, vraćeni su iz Zetre, gdje se trenutno obavlja imunizacija građana starijih od 75 godina.

Potvrdio je to Arman Šarkić, član Kriznog štaba Ministarstva zdravstva KS.

Naime, ostao je vrlo mali broj vakcina, od 600 do 700 doza, te će se one utrošiti na prijavljene građane, koji su i dobili termin za vakcinaciju.

Šarkić kaže da će se nakon završene današnje imunizacije Zetra dezinficirati, nakon čega će objaviti naredne faze, zavisno od toga kako budu dolazile nove količine vakcina, piše Hayat.ba.

Građani su ogorčeni. Kako je kazao jedan 78-godišnjak, jedva je došao do Zetre javnim prijevozom i sada se mora vratiti, i to nevakcinisan. On smatra da je sve trebalo biti bolje organizovano i da su se morale obezbijediti vakcine, makar za najstarije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...