PERFIDNA IGRA DRAGANA ČOVIĆA: Pogledajte kako se HDZ-ov ministar pravda zbog gorućih problema u HNK

Stotine policajaca koji nedostaju MUP-u HNK, samo je dio priče o urušavanju policijskog sistema u tom kantonu.

  • Mini market

  • 03. Maj 2021  03. Maj 2021

  • 0

Višegodišnja blokada izbora komesara policije HNK učinila je da se raspisani konkursi za prijem policijskih službenika ne mogu provesti do kraja, a čak postoji opasnost da se raspisani tenderi i ponište.

Njihovo poništenje do sada je zaustavljao ministar unutrašnjih poslova Slađan Bevanda, a upravo je on za TV Herceg-Bosne govorio o toj temi.

Naravno, Bevanda ni slova nije rekao o pokušajima HDZ-a BiH da imenuje svog komesara policije u HNK, o čemu je "Slobodna Bosna" ranije pisala.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...