O OVOME BRUJI ŠPANIJA: Kolona vozila s nogometašima Barcelone stigla na okupljanje kod Messija, jedino Miralem Pjanić nije snimljen za volanom

Katalonci su u utrci za titulu u Španiji, a posebno je navijače pogodilo ispadanje u Ligi prvaka. Nakon trijumfa protiv Valencije za vikend rezultatom 2:3, igrači Barcelone odlučili su da se malo opuste pred odlučujuće bitke u La Ligi.

  • Sport

  • 04. Maj 2021  04. Maj 2021

  • 0

Lionel Messi organizovao je roštilj i druženje u svojoj kući, gdje je došla cijela ekipa.

Svi su igrači Barcelone došli privatnim automobilima, a naš Miralem Pjanić i još jedan od prvotimaca došli su taksijem na feštu kod Messija.

alt

Koemann se nije protivio ovom okupljanju, smatra da igrači trebaju napuniti baterije za finiš sezone, a već u narednom kolu očekuje ih derbi s Atleticom, koji može odlučiti i prvaka Španije.

Španski mediji već su digli prašinu smatrajući da ovakva okupljanja nisu primjerena u vrijeme pandemije koronavirusa. Oglasila se i katalonska vlada, koja je rekla da igrači poštuju mjere, jer je samo na okupljanju bio tim Barcelone, odnosno igrači koji i na treninzima i u kampu Barcelone borave zajedno, ali će svakako morati u srijedu obaviti testove na koronavirus.

Da li će ovakav vid opuštanja donijeti katalonskom divu željene rezultate, saznat ćemo krajem maja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...