UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE POKUŠAO PODMITITI POLICAJCE: Ponudio 150 maraka da mu ne bi pisali prekršajni nalog

O svemu je obaviješten i dežurni tužilac, koji je otvorio istragu.

  • Hronika

  • 04. Maj 2021  04. Maj 2021

  • 0

Sarajevski policajci jučer su u 16.15 sati uhapsili A. H. (31), jer je počinio krivično djelo davanje dara ili drugih oblika koristi.

Radi se o vozaču kojeg je patrola zatekla u izvršenju saobraćajnog prekršaja. Kada su ga policajci kontrolirali, kako nam je otkrio izvor blizak istrazi, vozač se policajcima obratio riječima: „Možemo li se dogovoriti?“, i ponudio 150 maraka da mu ne bi pisali prekršajni nalog.

Nakon toga je uhapšen i odveden u policijsku stanicu, gdje je zadržan na 24 sata. O svemu je obaviješten i dežurni tužilac koji je otvorio istragu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...