OGLASILA SE KĆERKA BILLA GATESA POVODOM RAZVODA RODITELJA: "Hvala vam što razumijete..."

Na svom Instagram storyju 25-godišnjakinja je zamolila pratioce za privatnost tokom “izazovnih vremena” u kojima se našla njena porodica.

  • Show

  • 04. Maj 2021  04. Maj 2021

  • 1

Jennifer Gates, najstarija kćerka Billa i Melinde Gates, oglasila se o razvodu svojih roditelja.

Na svom Instagram storyju 25-godišnjakinja je zamolila pratioce za privatnost tokom “izazovnih vremena” u kojima se našla njena porodica.

- Do sada su mnogi od vas čuli vijest da se moji roditelji razvode. Bilo je to izazovno vrijeme za cijelu našu porodicu – započela je Jennifer.

-Neću lično dalje komentirati ništa oko razvoda, ali molim vas, znajte da mi vaše lijepe riječi i podrška puno znače. Hvala vam što razumijete našu želju za privatnošću dok se krećemo u sljedeću fazu našeg života – napisala je između ostalog.

Podsjećamo, Bill i Melinda objavili su na Twitteru da se razvode nakon 27 godina braka.

- Nakon puno razmišljanja i puno rada na našoj vezi, donijeli smo odluku da okončamo svoj brak – napisali su.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...