MILIONSKA DOBIT U DOBA PANDEMIJE: Bh. kompanija u vlasništvu "Telekoma Srbije", za godinu dana zaradila...

Neto dobit kompanije porasla je na 12,9 miliona maraka, sa 9,2 miliona, koliko je iznosila u prvom kvartalu prošle godine.

  • Ekonomija

  • 05. Maj 2021  05. Maj 2021

  • 0

Ukupni prihodi kompanije "M:tel" u prvom tromjesečju ove godine iznosili su oko 103 miliona KM, u odnosu na oko 100,4 miliona u istom periodu prošle godine.

Ukupni rashodi smanjeni su sa 90 na 80,6 miliona maraka.

Neto dobit kompanije porasla je na 12,9 miliona maraka, sa 9,2 miliona, koliko je iznosila u prvom kvartalu prošle godine.

Riječ je o nekonsolidovanom izvještaju, što znači da se odnosi samo na kompaniju "M:tel" i ne obuhvata druge firme koje su u njenom vlasništvu.

Podjećamo, "M:tel" grupa je u vlasništvu "Telekoma Srbije".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...