FRANCUSKA U ŠOKU: Iznenada preminuo bivši golman PSG-a, pronašli su ga u...

U Parizu je proveo dvije sezone, a potom je potpisao za Rennes iz kojeg je na ljeto 2000. godine prešao u Toulouse gdje je branio sljedećih šest sezona.

  • Sport

  • 06. Maj 2021  

  • 0

Christophe Revault (49) je cijelu igračku karijeru proveo u Francuskoj gdje je branio za nekoliko klubova uključujući i PSG.

Francuska nogometna javnost u šoku je nakon što je objavljeno kako je Revault danas pronađen mrtav u svom domu. Uzrok smrti još uvijek nije poznat.

Revault je pronađen u svom domu u Le Havreu, ali još uvijek nije poznato tko je pronašao njegovo tijelo, te šta se zapravo dogodilo.

Revault je ponikao u dresu Le Havrea gdje je zaista bio legenda kluba. Za Le Havre je debitirao 1992. godine, a pet godina kasnije prodan je PSG-u za dva miliona eura. U Parizu je proveo dvije sezone, a potom je potpisao za Rennes iz kojeg je na ljeto 2000. godine prešao u Toulouse gdje je branio sljedećih šest sezona.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...