EUFORIJA MEĐU NAVIJAČIMA: Miralem Pjanić pred bombastičnim transferom, jedna njegova rečenica bila je dovoljna…

Miralem Pjanić mogao bi na ljeto slijediti put mnogih zvučnih imena koja su se tokom karijere otisnula na egzotičnu destinaciju.

  • Sport

  • 10. Maj 2021  10. Maj 2021

  • 0

Ako je vjerovati pisanju lista "Al Bayan" iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, i Pjanić bi uskoro mogao zaigrati na Arapskom poluostrvu, tačnije u ekipi Al Nassr FC.

Al Nass FC je, navodno, stupio u ozbiljne pregovore s bh. reprezentativcom, a među brojnim navijačima ovog kluba je zavladala nevjerovatna euforija.

Na društvenim mrežama već se prave montaže Pjanića u dresu ovog kluba, mnogi su mu poželjeli i dobrodošlicu, a neki slave kao da je transfer već završen. I sam Pjanić je dao povoda Saudijcima objavom da će uskoro doći u tu zemlju.

"Jedva čekam da vidim ove lijepe ljude. Mi smo braća", napisao je bh. reprezentativac, što je bio okidač za euforiju među navijačima Al Nassra.

Pjanić je na marginama u Barceloni, priliku za igru nije dobio već sedmicama, a teško da će zaigrati i do kraja sezone s obzirom na to da Ronald Koeman insistira na drugim igračima.

Iskusni veznjak već se neko vrijeme povezuje s odlaskom s Camp Noua, ali su se uglavnom spominjale ponude iz Engleske, tačnije od Manchester Cityja i Evertona.

Inače, Al Nassr je jedan od najvećih i najbogatijih klubova u Aziji pa bi Pjanić sigurno zaradio odličan iznos u slučaju eventualnog odlaska u redove višestrukog prvaka Saudijske Arabije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...