HOROR U SRBIJI: Na mašini za mljevenje mesa pronađeni DNK tragovi žrtava Belivuka (FOTO, VIDEO)

Prema riječima srpskog ministra policije Aleksandra Vulina, ova "ubilačka grupa" ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mljela njihove ostatke.

  • Regija

  • 10. Maj 2021  10. Maj 2021

  • 2

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da su, nakon obavljenih vještačenja, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se u mašini za mljevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek, nalazi više DNK uzoraka različitih žrtava.

- Nijedan zločin klana Belivuk - Miljković neće ostati nerasvetljen. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se, osim oružja i eksploziva, nalazila industrijska mašina za mljevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno su potvrdili da se u toj mašini nalazilo više DNK različitih žrtava ovog klana - istaknuo je ministar Vulin.

alt

Prema njegovim riječima, ova "ubilačka grupa" ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mljela njihove ostatke da bi ih dalje uništila i razbacala.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...