"NAŠOJ SREĆI KRAJA NEMA…": Ivana Marić u dvije rečenice razmontirala Adnana Terzića

Politička analitičarka iz Sarajeva Ivana Marić aktivna je na društvenim mrežama.

  • Društvo

  • 11. Maj 2021  11. Maj 2021

  • 3

Tako je Ivana Marić jutros na Twitteru komentirala jučerašnje navode direktora "Autocesta FBiH" Adnana Terzića, koji se pohvalio gradnjom novih kilometara autoputa u Bosni i Hercegovini.

- Ako može da odvojite minut da proslavimo to što "Autoceste FBiH" "grade 50 km autoputa". Znate, to je ona javna kompanija koja za 7 godina nije otvorila ni kilometar autoputa i mi sada treba da im čestitamo jer nešto GRADE, i to čitavih 50 km autoputa. Našoj sreći kraja nema - poručila je Ivana Marić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...