"SB" PATROLA ISPRED OPĆINSKOG SUDA U SARAJEVU: Zbog dojave o bombi otkazano ročište u slučaju "Memić - Mutap" (FOTO)

Na svom Facebook profilu Arijana Memić istaknula je da Mutap-Ramić od Memića potražuje 3.000 KM.

  • Vijesti

  • 11. Maj 2021  11. Maj 2021

  • 0

Jutros u 8.55 sati stigla je anonimna dojava da je u zgradi postavljena eksplozivna naprava.

Ovu informaciju za portal Radiosarajevo.ba potvrdili su iz MUP-a Kantona Sarajevo.

"Jutros u 8.55 sati stigla je anonimna dojava da je u zgradi postavljena eksplozivna naprava. Pokrenut je KDZ pregled, koji je i dalje u toku", potvrdili su iz MUP-a KS za portal Radiosarajevo.ba.

Muriz Memić je potvrdio da je ročište "Memić - Mutap" otkazano.

"Ročište je otkazano. Novi datum ročišta bit će naknadno objavljen", kratko je pojasnio Memić za portal Radiosarajevo.ba.

Podsjećamo, pred Općinskim sudom u Sarajevu danas bi se u 12 sati trebalo održati pripremno ročište nakon što je Alisa Mutap-Ramić tužila Muriza Memića za klevetu.

Na svom Facebook profilu Arijana Memić je istaknula da Mutap-Ramić od Memića potražuje 3.000 KM.

Pravni zastupnici Mutap-Ramić podnijeli su 5. maja i krivičnu prijavu protiv Muriza Memića zbog, kako su naveli, neprijavljivanja počinioca krivičnog djela.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...