INCIDENT U OKOLICI LUKAVCA; PUCAO S TRAKTORA NA KOMŠIJU: "Policija gleda i niko ništa..." (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

"Nakon svađe mještana, došlo je do upotrebe vatrenog oružja."

  • Hronika

  • 11. Maj 2021  11. Maj 2021

  • 0

Policijska stanica Lukavac zaprimila je jučer oko 12 sati prijavu da je u mjestu Smoluća došlo do svađe mještana naselja Šikulje i porodice M. Č.

"Nakon svađe mještana, došlo je do upotrebe vatrenog oružja. Tom prilikom je ispaljeno nekoliko hitaca u zrak. Nije bilo povrijeđenih lica. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Lukavac, koji poduzimaju potrebne mjere na rasvjetljavanju svih okolnosti navedenog događaja. Jedno lice je policijskim službenicima dobrovoljno predalo gasni pištolj. O događaju je obaviješten dežurni tuzilac. Nakon što se poduzmu sve potrebne mjere, prema Kantonalnom tužilaštvu bit će upućen adekvatan izvještaj", izjavili su iz MUP-a TK.

Jedan od očevidaca cijelog događaja rekao je da policija nije poduzela ništa.

"Došli su u Smoluću kao da obrađuju zemlju. Ali, eto, došlo je do pucnjave. Policija je došla i uzela zapisnik. Danas ti isti ljudi s oružjem šetaju ulicom, policija gleda i niko ništa ne poduzima", rekao je on, piše portal SodaLIVE.ba.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...