CORAXOV KUTAK: Ma, ko se to krije iza stabljika konoplje u Jovanjici, nije, valjda, Vučić?

Pa, oni, predvođeni komandantom.

Ilustracija: CORAX/Danas

  • Kultura

  • 12. Maj 2021  12. Maj 2021

  • 1

"Optuženi za slučaj Jovanjica Predrag Koluvija, njegovi branioci i provladini mediji danima upiru prstom u tužioca i policijske inspektore - da su zaverenički ponudili Koluviji da optuži brata predsednika Vučića za biznis sa zasadima kanabisa", ovako je pisao Ni Srbija još u januaru ove godine.

I nije se daleko odmaklo u istrazi, što se moglo i pretpostaviti.

A Predrag Koraksić je u martu kompletnu, za predsjednika Srbije Aleksandra Vučića vrlo kompleksnu situaciju, predstavio na zanimljiv način. Iza stabljika konoplje kriju se on, predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić, poslanik u Skupštini Srbije Vladimir Đukanović...

Pogledajmo ilustraciju objavljenu prije dva mjeseca.

(D. B.) 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...