"ON JE ISKOMPLEKSIRAN, UČLANIO SE U PARTIJU U TITOVOJ GARDI U BEOGRADU…": Brutalni rat Plenkovića i Milanovića, sijeva na sve strane

HDZ je na Facebooku žestoko uzvratio predsjedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću na njegovu kanonadu po premijeru te zemlje Andreju Plenkoviću.

  • Regija

  • 13. Maj 2021  13. Maj 2021

  • 2

Objavu HDZ-a prenosimo u cijelosti:

- Iskompleksirani Klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici!

Klaunu s Pantovčaka ponestaje argumenata oko izbora čelne osobe Vrhovnog suda pa se danas još jednom razotkrio kao prevarant.

Milanović, još uvijek duboko frustriran porazom na parlamentarnim izborima 2016. - zbog kojeg je morao podnijeti ostavku na mjesto predsjednika SDP-a - sada iz pozicije predsjednika RH provodi politiku protiv HDZ-a koji je premoćno pobijedio na #izbori2020 i koji već u 2. mandatu vodi #VladaRH.

Koliko je lažljiv i licemjeran,

najbolje govori zadnja objava u kojoj se udostojio premijera prozivati ,,komunističkim gojencem”, ponavljajući svoje uvrede iz 2016. koje je od njega preuzela krajnja desnica u cilju blaćenja predsjednika HDZ-a i Vlade RH - poručio je Plenković Milanoviću preko HDZ-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...