LJUBAVNA PRIČA GENIJALNOG INOVATORA: Mate Rimac svoju Katarinu upoznao je prije 15 godina u rodnom Livnu, a tamo se sprema dernek za pamćenje...

Iako svoj privatni život vješto kriju od očiju javnosti, neke su stvari ipak poznate.

  • Show

  • 13. Maj 2021  13. Maj 2021

  • 0

Jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika Mate Rimac (32), nakon više od pet godina veze, u tajnosti se 6. maja oženio svojom dugogodišnjom djevojkom Katarinom Lovrić (29).

Odabirom vjenčanja u Villi Dalmaciji, jednoj od omiljenih Titovih rezidencija, čiji dnevni najam košta 30.000 kuna (oko 7.000 KM, op. "SB-a"), osigurali su si privatnost uz tridesetak najbližih zvanica. Da je svadba bila vrlo opuštenog karaktera, govori i činjenica da su pred matičara za oltarom ukrašenim cvijećem mladenci stali sa sunčanim naočalama. Katarina je imala jednostavan bijeli kombinezon i čipkasti veo te raskošan buket u rukama, a Mate bijelu košulju.

Velika "fešta" bračnog para zakazana je, pak, za juli u njihovom rodnom Livnu. Upravo se tamo par i upoznao prije 15 godina, od čega su posljednjih šest u sretnoj vezi, koju uspješno kriju od očiju javnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...