ALEKSANDAR VUČIĆ I PROREŽIMSKI MEDIJI HISTERIČNO NAPADAJU "DIREKTNO": Krivi su što kriminalci i navijači spominju njegovog sina, JAVNOST MORA TO DA ZNA

Javnost mora da bude upoznata s tim kako i šta rade predsjednik države i ove dvije, nazovimedijske kuće.

  • Regija

  • 13. Maj 2021  13. Maj 2021

  • 1

Redakcija Direktno.rs u obavezi je, kako navode u svom tekstu, da odgovori na histerične napade Aleksandra Vučića i prorežimskih medija, "Srpskog telegrafa" i "Objektiva", sa "Ljudi, Vi mnogo lažete"! A laž se ogleda u tome da im u obraćanjima novinarima i u svojima naslovima jasno poručuju da su monstrumi i da pozivaju na ubistvo Danila Vučića u saradnji s klanom Belivuka.

To je velika laž, spletka i novinarski topli zec, koji sa sobom mogu da povuku ozbiljne posljedice po zaposlene u Direktno.rs. I javnost mora da bude upoznata s tim kako i šta rade predsjednik države i ove dvije nazovimedijske kuće.

Javnost mora da zna, piše Direktno.rs, ko ste Vi koji pozivate na linč svojih kolega i da ste zbog srebroljublja prestali da budete novinari! Da ste postali egzekutori režima, novinarske falange u odstrelu onih koji ne misle isto kao Vučić, svako od vas koji je napisao, uredio i pustio naslove "Đilasovci pozivaju na ubistvo Danila Vučića" i "Pozivaju da Danila ubiju monstrumi!" Očigledno da je Aleksandru Vučiću Direktno.rs kriv za sve što mu padne na pamet.

Dana 12. maja 2021. Direktno.rs je objavio tekst "Rat 'Grobara' saopštenjima: Koja je uloga Danila Vučića?", u kojem su bez KOMENTARA prenijeli DVA saopštenja - jedno grupe navijača koje tvrde da je spornom sastanku oko preuzimanja južne tribine prisustvovao sin predsjednika i drugo u kojem druga grupa "Grobara" tvrdi da se takav sastanak nije desio!

Tekst je odjavljen rečenicom "Rat za južnu tribinu je neminovno otpočeo, kakva je uloga Danila Vučića i da li je ima, pokazaće vreme..." Znači, Danilo Vučić nije spomenut ni u jednom kontekstu koji ukazuje da se poziva na njegov linč ili, ne daj, Bože, ubistvo mladog čoveka!"

"Slagali ste, masno ste slagali, izmislili ste i treba da se stidite! I Vi koji ste to napisali i Vučić koji vam je naredio da to pustite! Vrlo je jasno iz teksta da je Danilo u saopštenjima navijačkih grupa, gde ni vi ni vaši kvazikomentatori ne možete da umanjite njihov uticaj u javnosti niti snagu koju imaju, jer režim za koji radite je stvorio te iste, jake navijačke klanove i postavio ih na mesto da su jači i od države", naveli su na kraju iz ovog medija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...