UŽASNI PRIZORI IZ IZRAELA: Pogledajte kako je tokom napada srušen toranj Al-Shorouk, koji ima 14 spratova (VIDEO)

Prema podacima palestinskih institucija, u Gazi je od 10. maja poginulo najmanje 109 civila, među kojima je 28 djece i 15 žena. Ranjena je 621 osoba.

  • Svijet

  • 14. Maj 2021  14. Maj 2021

  • 0

Izraelska vojska od jutros izvodi snažne zračne i kopnene napade na Gazu. Glasnogovornik Oružanih snaga Izraela Jonathan Conricus kazao je kako napadaju mete, ali da vojska nije kročila na palestinsku teritoriju. U napadu je srušen toranj Al-Shorouk, koji ima 14 spratova.

Ekipa medijske kuće ABC snimila je trenutak bombradovanja i rušenja ovog tornja.

“Ova operacija će trajati dok god bude potrebno”, rekao je izraelski premijer Benjamin Netanyahu.

U Izraelu je poginulo sedam osoba, od kojih je jedan vojnik i šestogodišnje dijete. Više od 150 ih je povrijeđeno, podaci su Oružanih snaga Izraela.

Više o ovoj temi pročitajte ovdje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...