SNIMCI IZ SRBIJE OBIŠLI SVIJET: Nakon velikog slavlja, podrška Palestini na nogometnom stadionu

U akciju podrške posljednjih dana uključili su se i mnogi sportisti, a podrška Palestincima stigla je i iz Srbije.

  • Sport

  • 20. Maj 2021  20. Maj 2021

  • 1

Određen broj fudbalera Novog Pazara je, nakon izborenog opstanka u srbijanskog ligi, odlučio da podrži Palestince.

Nekolicinu igrača kluba iz Sandžaka predvodio je kapiten Semir Hadžibulić, koji je bio i strijelac u pobjedi nad Napretkom.

Nakon što je utakmica završena, Hadžibulić i saigrači su se fotografisali sa zastavom Palestine.

Iz Srbije stigla podrška Palestini

Inače, Pazarci su sezonu završili na 12 mjestu sa 49 bodova. Najbolji strijelac ekipe sa 11 golova bio je bh. napadač Almir Aganspahić, dobro poznato lice sa premijerligaških terena.

Nakon što je utakmica završena, ovaj klub se oglasio na svojoj zvaničnoj Facebook stranici i jasno je da je večeras veliko slavlje u Novom Pazaru zbog ostanka u Superligi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...