IZ RS-a PORUČUJU AMERIKANCIMA: Niste dobrodošli na Manjaču...

Do 19. juna 1992. godine u Banjaluci je umrlo 12 beba, poručuju iz SPS-a

  • Mini market

  • 22. Maj 2021  22. Maj 2021

  • 4

Vojnicima koji ovih dana, mimo volje ogromne većine naroda, vježbaju bojevo gađanje po Manjači, mnogo korisnije bi bilo da ostave puške i obiđu spomenik 12 zvjezdica i da na taj način nauče nešto o sopstvenoj bližoj istoriji, o vojnim intervencijama i ratovima po tuđim zemljama.

Poručili su ovo danas iz Socijalističke partije Srpske, ističući da nijedna vojna sila nije dobrodošla na Manjaču, ali ako su se već vojske SAD i OS BiH dokopale Manjače političkim putem i mimo volje građana Republike Srpske, onda imaju odličnu priliku da posjete spomenik 12 zvjezdica, da se na licu mjesta uvjere u efekte međunarodnog intervenisanja i da saznaju više o bližoj istoriji.

U Banjaluci je na današnji dan umrla prva beba zbog nestašice kiseonika jer SAD i ostale zapadne zemlje, tokom borbi u građanskom ratu u BiH, nisu dozvolile dopremanje humanitarne pomoći vazdušnim putem zapadnom dijelu Republike Srpske.

Do 19. juna 1992. godine u Banjaluci je umrlo 12 beba, koje su postale simbol kršenja ljudskih prava i neljudskosti međunarodne zajednice, piše Srpskainfo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...