MEKTIĆ PROVOCIRA LIDERA SNSD-a: "Dodik ko Alija, Igor ko Bakir"

Milorad Dodik bio je u posjeti Hercegovini, i tom prilikom održao je sastanak u Gacku i Nevesinju. U njegovom društvu bio je i njegov sin Igor.

  • Mini market

  • 23. Maj 2021  

  • 2

Nakon objavljenih fotografija sa sastanka uslijedile su reakcije opozcije. Tako je Vukota Govedarica rekao da je očigledno kako Dodikov sin ima posebnu ulogu u političko sistemu SNSD-a.

"Dodik mlađi već više od godinu dana u Vladi Republike Srpske ima veći utjecaj od Radovana Viškovića i to imalo bolje upućeni poznavaoci prilika znaju", kazao je Govedarica i dodao da nema pravo Milorad Dodik da se ljuti na svoje političke protivnike kada se s vremena na vrijeme pokrene pitanje uloge i uticaja Dodika mlađeg u društveno političkom životu RS-a.

Osim Govedarice, reagovao je i državni parlamentarac Dragan Mektić putem Twittera, ironično poručujući da je "Igor krenuo stazama Bakira Izetbegovića".

"Dodik ko Alija, Igor ko Bakir, krenuo stazama Bakira Izetbegovića, sa oca na sina", napisao je Mektić na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...