NAJTEŽA SEZONA U KARIJERI MALOG PRINCA: Pjanićeva današnja poruka naslućuje gdje će biti naredne sezone

Miralem Pjanić je svoju prvu sezonu u Barceloni odigrao bez učinka. Nije upisao ni gol ni asistenciju, a uspio je osvojiti Kup Kralja.

  • Sport

  • 23. Maj 2021  

  • 0

Sezona 2020/21 za Pjanića je možda i najteža otkako igra profesionalni fudbal. Potpuno je pao u drugi plan i priliku za igru je uglavnom čekao sa klupe za rezerviste.

Praktično cijelo proljeće je odgledao s klupe, a tek u posljednja dva ligaška meča upisao je minute. Protiv Celte i Eibara je priliku dobio u finišu mečeva.

Nakon što se sezona završila Pjanić se oglasio na Instagramu. Iz objavljene poruke da se naslutiti da se i dalje vidi u dresu Barcelone.

Bh. reprezenativac koji neće doći na junsko okupljanje Zmajeva je naveo da još uvijek traži pitanja na neke odgovore, ali i poručio svim fanovima da se vide uskoro uz poruku: "Naprijed Barca".

"Poštovati dres, poštovati ekipu. Dati sve od sebe na terenu i van njega. To je ono što Barcelona zaslužuje.

To sam i radio od prvog dana otkako sam stigao u klub, skupa sa svojim saigračima.

Ova sezona ostavlja mi gorak ukus i pitanja na koja još uvijek tražim odgovore. Zagrljaj svima i vidimo se uskoro. Uvijek naprijed Barca", naveo je popularni Mire.

Šta će biti s Pjanićem koji na stolu već ima nekoliko ponuda zavisit će i od budućnosti Ronalda Koemana jer 31-godišnjak očigledno nije u prvom planu kod Nizozemca.

Nastup protiv Eibara za bh. reprezentativca je bio 30. u sezoni koja završava. Da se Pjanić pita Pjanić sigurno ne bi bio i posljednji, međutim ostaje da se vidi šta će donijeti ljetni prijelazni rok.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...