U OPERACIJI "ŠTIT 2021": Na šumskom putu oduzeto oko 18.000 kutija cigareta u vrijednosti...

Granična policija sinoć je na šumskom putu oduzela 17.750 kutija cigareta raznih robnih marki bez akciznih markica, čija vrijednost isnosi približno 49 hiljada eura, saopšteno je iz policije BiH.

  • Hronika

  • 23. Maj 2021  24. Maj 2021

  • 0

U operaciji "Štit 2021" pripadnici Granične policije Bosne i Hercegovine (BiH) u naselju Gornji Lipnik na području Gacka spriječili su krijumčarenje velike količine cigareta iz Crne Gore u BiH.

Granična policija sinoć je na šumskom putu oduzela 17.750 kutija cigareta raznih robnih marki bez akciznih markica, čija vrijednost isnosi blizu 49 hiljada eura, saopšteno je iz policije BiH, prenose Vijesti.me.

U sklopu operativne akcije "Štit 2021" u aprilu je spriječeno krijumčarenje 26.750 kutija različitih vrsta cigareta na ulasku u Bosnu i Hercegovinu na zajedničkom graničnom prelazu Deleuša – Vraćenovići kod Bileće, vrijednosti oko 68,5 hiljada eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...