DEMANTI SUDIJE GORANA NEZIROVIĆA: "Nisam bio prisutan na ručku u restoranu 'Bakarni lonac' kojeg je upriličio i platio Jadranko Grčević"

Na adresu portala "Slobodna Bosna" stigao je demanti sudije Gorana Nezirovića na tekst pod naslovom „ZA STOLOM RUŽICA JUKIĆ, GORAN NEZIROVIĆ, SLAVO LAKIĆ...: Grčević časti, narod plaća, pogledajte šta se jelo i pilo s prijateljima iz VSTV-a“, koji je naše portal objavio.

  • Društvo

  • 24. Maj 2021  24. Maj 2021

  • 0

U demantiju sudija Nezirović navodi da su u tekstu objavljene netačne informacije o njegovom boravku u restoranu zajedno sa Jadrankom Grčevićem, predsjednikom Osnovnog suda Brčko distrikta.

"Poštovani,

Dana, 23.05.2021. godine objavili ste tekst pod naslovom "Grčević časti, narod plaća...".

U tekstu je objavljena neistinita informacija da sam dana 28.10.2019. godine bio prisutan na ručku, koji je u restoranu "Bakarni lonac" upriličio i platio Jadranko Grčević, predsjednik Osnovnog suda Brčko Distrikta", piše u demantiju sudije Gorana Nezirovića. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...