DŽEKO STIGAO U SARAJEVO: Dočekao ga Ivaylo Petev, pogledajte… (FOTO)

Naš najbolji igrač, po dolasku u Sarajevo, sastao se sa selektorom kako bi njemu, ali i mladim igračima koje je pozvao, pružio podršku uoči predstojećeg okupljanja našeg tima.

  • Sport

  • 24. Maj 2021  24. Maj 2021

  • 1

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko propustit će prijateljske utakmice sa Crnom Gorom i Danskom, kao što je i najavio selektor Ivaylo Petev.

Ipak, naš najbolji igrač, po dolasku u Sarajevo, sastao se sa selektorom kako bi njemu, ali i mladim igračima koje je pozvao, pružio podršku uoči predstojećeg okupljanja našeg tima.

– Petev je za kratak vremenski period svojom pozitivnom energijom i iskrenim odnosom prema igračima uspio da stekne njihovo povjerenje – navodi zvanična internet-stranica Fudbalskog saveza BiH te naglašava kako je današnje druženje selektora i kapitena samo još jedna potvrda zajedništva, na čemu Petev insistira od dolaska na čelo A-reprezentacije.

Druženje selektora i kapitena u Sarajevu... 

Posted by Nogometni savez Bosne i Hercegovine on Ponedjeljak, 24. May 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...