BRUKA IZ BEOGRADA OBIŠLA SVIJET: Na utakmici finala Kupa između Zvezde i Partizana skinuo šorc pred protivničkim golmanom...

Nogometaši Crvene zvezde i Partizana odigrali su na stadionu "Marakana" u Beogradu finale Kupa Srbije za sezonu 2020/2021. Nakon velike drame i penala, crveno-bijeli su osvojili trofej, a u penal-seriji bili su bolji rezultatom 4:3.

  • Sport

  • 26. Maj 2021  26. Maj 2021

  • 0

Nakon penala, u centar pažnje došao je fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić.

On je prišao golmanu i kapitenu Partizana Vladimiru Stojkoviću i skinuo šorc.

Povod za to je bila izjava golmana Partizana Vladimira Stojkovića da “siluju njega” ako Crvena zvezda osvoji Kup.

"Moji saigrači ne bi trebalo da imaju pritisak. Za ovih godinu dana su uradili previše, ponosan sam na nizove pobjeda. U nekim drugim vremenima bi nam sigurno donijele titulu. Šta god da se desi sutra, ja ću biti krivac. Na svoja leđa primam sve. Mene silujte ako ne osvojimo Kup. Saigrači nemaju pritisak. Sve je na meni“, bile su riječi čuvara mreže Partizana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...