UŽAS U KRAGUJEVCU: Izboden maturant, krvario je dok su svi bježali u šumu...

Proslavi je prisustvovalo stotinjak gostiju.

  • Hronika

  • 27. Maj 2021  27. Maj 2021

  • 0

Na žurci povodom posljednjeg dana školske godine u tuči dvije grupe mladića L. D. (18) iz Kragujevca izboden je nožem.

Zbrinut je u Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu, ali kako se radilo o lakšim tjelesnim povredama pušten je na kućno liječenje. Tuča se dogodila u selu Gornja Sabanta udaljenom 13 kilometara od Kragujevca.

Proslavi je prisustvovalo stotinjak gostiju, piše Ucentar.

– Tuča je počela kada je jedna grupa mladića iz Kragujevca nepozvana došla na žurku. Nastao je opšti metež i tuča. Neko je pozvao i policiju. Međutim, dok su pripadnici interventne stigli na lice mjesta svi vinovnici tuče su pobjegli kroz obližnju šumu, a L. D. je ostao da krvari – priča jedan od očevidaca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...