ČISTKA U VUČIĆEVIM NAPREDNJACIMA: Dobio ostavku Nebojše Stefanovića

Najavio je i da će biti odlučeno ko će biti povjerenik za Beograd ili na čelu Gradskog odbora SNS u najvećem gradu Srbije.

  • Regija

  • 29. Maj 2021  29. Maj 2021

  • 0

Predsjednik SNS Aleksandar Vučić rekao je da je dobio ostavku Nebojše Stefanovića na mjesto predsjednika Gradskog odbora SNS u Beogradu.

-U našoj stranci će biti poštovanja prema svima, ali i procjenjivanja svačijih grešaka i polaganje računa. To je ono što je za jednu političku stranku veoma važno – naglasio je Vučić.

“Mi ćemo naše odnose da rješavamo unutar naše stranke”, kazao je on.

Najavio je i da će biti odlučeno ko će biti povjerenik za Beograd ili na čelu Gradskog odbora SNS u najvećem gradu Srbije.

Vučić je članovima stranke skrenuo pažnju da svoje stranačke kolege ne napadaju.

-Muka mi je od vaših PR-ova i napada – rekao je on.

Napomeno je da nije postojala instrukcija da se gradski odbori izjašnjavaju povodom Nebojše Stefanovića, prenosi Hayat.

-Spremajte se za Skupštinu, temeljne promjene će biti donijete – rekao je on, a sjednica Skupštine SNS bit će održana od 21. do 24. oktobra.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...