ŽENE, SAD MALO PAŽNJE: Napravite preparat za samotamnjenje od samo jednog sastojka!

Ovaj preparat se jako lako razmazuje, a pomaže i kod opekotina izazvanih sunčanjem. Bit ćete oduševljeni!

  • Žena

  • 29. Maj 2021  29. Maj 2021

  • 0

Za postizanje lijepog bronzanog tena potrebno je nekoliko dana na moru, planini, jezeru, a to podrazumijeva sate i sate izležavanja na suncu.

Znamo da sunčevi zraci uništavaju kožu, mogu čak da izazovu i rak, pa se mnoge žene u posljednjih nekoliko godina štite od sunca, a bronzani ten dobijaju tako što kupuju preparate za samotamnjenje.

Ako im ne vjerujete ili su vam skupi oni kupovni, donosimo vam jednostavan recept za preparat poslije kojeg će vam koža biti kao svila, a ten bronzan. Pravi se od samo jednog sastojka, a samo je važno da prije njegovog nanošenja dobro pripremite tijelo – uradite piling tijela.

Ovaj preparat se jako lako razmazuje, a pomaže i kod opekotina izazavanih sunčanjem. Bit ćete oduševljeni!

Od sastojaka vam je potreban samo crni čaj!  U 2 dl prokuvane vode, dodajte dvije supene kašike crnog čaja, ostaviti da se ohladi oko pola sata, procijediti čaj, sipati u bočicu koja ima pumpicu i prskati proizvod na cijelo tijelo i naravno na lice, prenosi Hayat.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...