KAKAV UŽAS: Policija zaplijenila skupocjeni automobil, a kada su malo bolje zavirili u unutrašnjost, uslijedio je šok…

Vlasnik sada ispituje mogućnost preinake jer je to jedini način koji će omogućiti povratak Rolls-Roycea.

  • Auto

  • 30. Maj 2021  

  • 0

 

Jedan slučaj iz Italije pokazuje koliko daleko ide ljudska opsjednutost. Italijanska agencija za carinu i monopol zaplijenila je Rolls-Royce Phantom koji je bio namijenjen kompaniji u Rimu. Prema agenciji, automobil je uvezen iz Rusije, ali je utvrđeno da je opremljen prilagođenim interijerom s krokodilskom kožom na sjedalima, naslonima za ruke i vratima.

alt

Krokodili su zaštićena vrsta i Italijani ne dopuštaju da takav automobil sudjeluje u prometu. Vlasnik sada ispituje mogućnost uklanjanja krokodilske kože jer je to jedini način koji će omogućiti povratak Rolls-Roycea.

alt

U Rusiji sve prolazi, tuneri stavljaju koješta u automobile, a nedavno se čulo i za incident s upotrebom kože kitova spolnog organa. Vjerovatno je sve to neki oblik zabave ljudima s viškom novca....

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...