SEVERININ BIVŠI MUŽ U OČAJU: "I moja jahta je izgorjela"

U požaru u Kaštelima potpuno je uništeno pet brodova, a mnogo ih je nagorjelo. Jedna od njih pripada poduzetniku Milanu Popoviću...

  • Estrada

  • 30. Maj 2021  30. Maj 2021

  • 0

Milan Popović kratko je potvrdio u telefonskom razgovoru za portal "24sata" da mu je u požaru u Kaštelima izgorjela jahta.

- Da, i moja je jahta izgorjela - rekao je Popović.

Podsjetimo, požar je u subotu navečer krenuo s mula u marini u Kaštel Gomilici gdje su bili vezani najveći i najskuplji brodovi. Dva su broda potpuno potonula. Pet ih je uništeno.

- Ovo je nezapamćena katastrofa u našim marinama - kaže sudski vještak za brodogradnju i yacht consulting Siniša Bacalja.

alt

- Šteta će se zbrajati u milijunima. Svi brodovi su kasko osigurani, nekih većih šteta u samoj Marini Kaštela nije bilo, a policija sada radi svoj posao kako bi se utvrdile okolnosti i uzrok požara - kazao je vlasnik marine Josip Berket.

Naknada štete i sve detaljne procjene uslijedit će nakon službenog potvrđivanja uzroka požara. Vlasnici oštećenih plovila pokušat će se naplatiti od vlasnika tj. njegove osiguravajuće tvrtke.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...