TIJELO ŽENE PRONAĐENO JE U PORODIČNOJ KUĆI: Sumnja se da ju je ubio sin...

Slučaj je policiji prijavila rodica, a D. M. je zatečen u kući kada su došli nadležni organi.

  • Hronika

  • 31. Maj 2021  31. Maj 2021

  • 0

Tijelo žene pronađeno je u porodičnoj kući u Kovinu, a sumnja se da ju je ubio sin D. M. (25).

Olivera Milojević, zamjenik višeg javnog tužioca u Smederevu, rekla je da je žena nađena mrtva u porodičnom domaćinstvu, u kojem je živjela sa sinom D. M. (1996).

Slučaj je policiji prijavila rodica, a D. M. je zatečen u kući kada su došli nadležni organi. Kako saznaje RTS, moguće je da je žena bila mrtva više sati prije prijave slučaja policiji.

Prema riječima zamjenika višeg javnog tužioca u Smederevu, žena je imala vidljive povrede glave, a tačan način izvršenja ubistva bit će poznat nakon obdukcije.

D. M. će biti zadržan 48 sati, a zatim dalje procesuiran. On će, najvjerovatnije, biti optužen za teško ubistvo. Prema do sada poznatim informacijama, policiji nisu ranije bile upućene prijave za porodično nasilje.

Ekipe za vršenje uviđaja su na terenu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...