ZDRAVKO ČOLIĆ NAPRAVIO PRESEDAN: Dvije izjave koje se ne mogu zaboraviti...

Zdravko Čolić pažljivo čuva svoju privatnost te dozirano plasira informacije o ličnom životu.

  • Estrada

  • 31. Maj 2021  31. Maj 2021

  • 3

Međutim, jednom je napravio presedan, a to je bilo kada je dao intervju za "Playboy" i od tada ne možemo da zaboravimo ove njegove izjave:

O PROSTITUCIJI:

- O prostituciji imam pozitivno mišljenje: bolje da čovjek plati nego da prevari ženu koju voli – rekao je Čola za "Playboy" 2015. godine.

Jednom prilikom otišao je u Hamburg sa prijateljem u namjeri da imaju seks utroje. Kaže kako su oko bacili na jednu Španjolku, ali su bili toliko neozbiljni da do odnosa nije došlo, prenosi Hayat.ba.

O PRVOM SEKSU:

- Prvi seks sam doživio s čobanicom na livadi. Nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rječica, čista idila. Tim seoskim djevojkama koje su čuvale ovce, kao dijete iz grada bio sam jako simpatičan. Jedna od njih s velikim sikama i malom guzom, mnogo mi se dopala i o njoj sam mislio kada sam prvi put masturbirao. Ali, nikako nije došlo do kontakta, ne znam zbog čega… Morao sam da sačekam čobansku varijantu koja je, u suštini, za mene potpuno normalna i uzbudljiva – priznao je tada Čola za "Playboy".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...