MAPA RAZOTKRILA DODIKA: "Republiku Srpsku predao NATO-u za tri fotelje u..."

"Dodik će ostati upisan kao čovjek koji je, glumeći velikog patriotu, predao Republiku Srpsku NATO-u za tri fotelje u Vijeću ministara", zaključio je Govedarica objavljujući mapu koja razotkriva Dodikove neistine.

  • Mini market

  • 01. Jun. 2021  01. Jun. 2021

  • 1

Visoki funkcioner SDS-a Vukota Govedarica ne prestaje da na Facebooku raskrinkava politiku Milorada Dodika, koja se uglavnom svodi na prevaru vlastitog naroda.

Tako je jedna od posljednjih Dodikovih prevara tvrdnja kako na Manjači nema NATO vojne vježbe nego je u pitanju online vježba, što su ga dematovali NATO vojnici za manje od 24 sata kada su promarširali ulicama Banje Luke.

Uz komentar, Govedarica je na Facebook profilu objavio i mapu, koja je, kako navodi, razotkrila Dodikove neistine kada je u pitanju vojna vježba na Manjači.

alt

"Tokom marta, aprila, maja i juna NATO provodi vojnu vježbu DEFENDER Europa 21. U vježbi učestuje sve zemlje sa prostora jugoistočne Evrope, izuzev Srbije koja je vojno neutralna i koja je zbog učestvovanja privremenih kosovskih institucija odbila da bude partner u ovom NATO programu.

Nakon što je dozvolio vježbu i pored učestovanja privremenih kosovskih institucija dozvolio da BiH bude dio programa, Dodik se sakrio u mišiju rupu i dozvolio Džaferoviću i Кomšiću da postroje vojsku na Manjači, 30 kilometara od Banjaluke.

Gdje je Miloradu Dodiku danas 30.000 ljudi koje je obećavao izvesti na plato Manjače kako bi spriječio vježbu NATO-a?

Dodik će ostati upisan kao čovjek koji je, glumeći velikog patriotu, predao Republiku Srpsku NATO-u za tri fotelje u Vijeću ministara", stoji u objavi na Facebooku profilu Govedarice.

МАПА РАЗОТКРИЛА ДОДИКОВЕ НЕИСТИНЕ Током марта, априла, маја и јуна НАТО проводи војну вјежбу DEFENDER Europa 21. У...

Objavljuje Вукота Говедарица - Vukota GovedaricaUtorak, 1. lipnja 2021.

 

(BN)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...