HALJINE KOJE ĆE SE NOSITI OVOG LJETA: Ova boja je hit... (FOTO)

Iako se narandžasta boja obično veže uz jesenje mjesece, bit će vrlo popularna i ovog ljeta.

  • Žena

  • 01. Jun. 2021  01. Jun. 2021

  • 0

Narandžasta je boja optimizma i ravnoteže. Ona potiče na djelovanje, povećava samopouzdanje i pokreće nas da poduzmemo stvari o kojima smo dugo sanjali, ali nismo imali dovoljno hrabrosti da ih izvedemo.

Iako se narandžasta boja obično veže uz jesenje mjesece, bit će vrlo popularna i ovog ljeta. Potvrđuje to i ponuda hrvatskih trgovina i dobro posjećenih web shopova u kojima se može naći sve od narandžastih bikinija i jednodijelnih kupaćih kostima, preko topova i suknji, do haljina, piše Zadovoljna.hr. Midi i maksi modeli haljina iznimno su tražena roba u ljetnim mjesecima. Na raspolaganju su vam haljine za plažu u narandžastoj boji, jednostavni krojevi od rastezljivog materijala, lepršavi modeli s volanima, ali i decentne slip haljine od svile.

Narandžaste haljine odličan su izbor za brinete, a odlično pristaju ženama s kosom od tamnoplavih do tamnosmeđih nijansa bez obzira na to preferirate li nježne breskvaste nijanse ili izražajnu, pa čak i neonsku narandžastu boju. Zadovoljna.hr je zavirila u trgovine i na popularne web shopove te odabrala 15 modela narandžastih haljina koje će se nositi ovog ljeta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...