NOVA GODINA, NOVE HALJINE: Ovo je pet modela koji u 2022. godini neće imati konkurenciju (FOTO)

Haljine su onaj komad iz ormara koji nas uvijek spasi u situacijama kada ne znamo što odjenuti, jednostavne su za slaganje modnih kombinacija i nosive su uz gotovo svu obuću koju imamo u ormaru.

  • Žena

  • 01. Jan. 2022  01. Jan. 2022

  • 0

Početak nove godine dobra je prilika za provjeriti kakvi modeli haljina će biti popularni u 2022. godini jer haljine toliko volimo da je svaka prilika dobra prilika za razgovor o njima.

Haljine su onaj komad iz ormara koji nas uvijek spasi u situacijama kada ne znamo što odjenuti, jednostavne su za slaganje modnih kombinacija i nosive su uz gotovo svu obuću koju imamo u ormaru.

U svakom slučaju, haljine su omiljene i po tom pitanju ništa se neće promijeniti ni u 2022. godini. Jedina stvar koja se mijenja su najpopularniji modeli u određenom trenutku, piše zadovoljna.hr.

U nastavku provjerite kojih pet modela u godini pred nama neće imati konkurenciju.

1. Nove gole haljine

U 2022. godini popularne će biti nove gole haljine. Umjesto prozirnih svjetlucavih materijala, nove gole haljine karakterizirat će izrezi, puno izreza, jedva vidiljive naramenice, prozirni dijelovi. Ovaj trend nije za svakoga i definitivno ne spada u opcije za svaki dan, ali ako su usudite nositi nešto ovakvo imajte ih na umu za neke posebne prigode.

Zara, snižena s 499,90 na 299,90 knZara (Foto: Internetska stranica proizvođača)

2. Rebrasto pletivo

Ovaj model je pak jedan od onih koji se može nositi svaki dan, u raznim pigodama. Pletene haljine jedan su od omiljenih komada u jesensko/zimskim garderobama, a u 2022. godini posebno popularne će biti one napravljene od rebrastih materijala, midi i maksi dužine, koje prate liniju tijela.

Mango, snižena s 349,90 na 249,90 knMango (Foto: Internetska stranica proizvođača)

3. Mini haljine

Moda se, kažu modni stručnjaci, još uvijek opravlja od mjeseci provedenih u trenirkama pa će u 2022. godini hit biti hrabriji odabiri. Među tim hrabrijim odabirima svoje mjesto imaju i mini haljine svih boja, uzoraka i krojeva.

Reserved, 299,90 knReserved (Foto: Internetska stranica proizvođača)

4. Drapirane haljine

Drapirane haljine kao i haljine s bilo kakvim skupljenim ili nabranim detaljima koji će ih izvojiti iz mase još su jedan model koji će u 2022. godini biti nepogrešiv izbor.

Što se tiče boje, dužine, kroja i ostalih detalja, izbor je na vama jer sve dolazi u obzir.

Orsay, 319,90 knOrsay (Foto: Internetska stranica proizvođača)

5. Bijele haljine

Bijele haljine popularne su uvijek, posebno u toplijem dijelu godine, a tako će ostati i u 2022. godini. Kratko, dugo, dnevno, otmjeno, seksi, ženstveno...sve dolazi u obzir, samo neka je bijelo. Ako haljinu želite učiniti interesantnijom birajte modele od zanimljivih tkanina, ukrašene volanima, čipkom i slično.

GuessGuess  (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...