VELIKA TUGA U PORODICI MUZIČKE DIVE: U 44. godini preminula kćerka pjevačice Meri Cetinić

Tužnu vijest pjevačica je objavila na društvenim mrežama. Njena voljena kćerka Ivana izgubila je životnu bitku i ostavila je neutješnu.

  • Estrada

  • 02. Jun. 2021  02. Jun. 2021

  • 0

Kćerka hrvatske muzičke dive Meri Cetinić preminula je u KBC-u Split u 44. godini.

Tužnu vijest pjevačica je objavila na društvenim mrežama. Njena voljena kćerka Ivana izgubila je životnu bitku i ostavila je neutješnu.

- S neizmjernom boli javljam da je moja ljubljena kćerka Ivana Burić preminula jučer u KBC Split u 44. godini. Bila si moj dragulj, tvoja prekrasna poetska duša, puna ljubavi i nježnosti, veliki glazbeni talent, humor… činile su naš život sretnim, prepun ljubavi. Opaka bolest je prijetila, ali smo je savladavale zajedno. Ovaj put je bila jača, nismo uspjele, sunce moje, i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvijezdama, a tvojoj neutješnoj majci ostavio najdublju tugu. Tvoje stotine puta ponavljano “Mami, I love you” odzvanjat će u mom srcu zauvijek! Počivaj u miru Božjem, najdraža moja Ivi…

Tužne su to riječi koje je pjevačica podijelila na svom Facebook profilu, objavivši uz to fotografije svoje kćerke Ivane Burić, koja je jučer izgubila svoju životnu bitku i ostavila nju, ali i cijelu porodicu neutješnima, piše Hayat.ba.

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...